Hozzájárulok, hogy a weboldal látogatásakor a számítógépemen sütiket (cookie) helyezzen el, amelyek segítségével az oldalon tett látogatásom adatait webanalitikai céljából felhasználják.
Részletes tájékoztatás a Adatkezelési tájékoztató dokumentumban található. További információ.   Rendben, elfogadom

Zarándoklat Medugorjeba (Igény szerinti időpontban)

 Igény  szerinti  időpontban   –   4 nap / 3 éj 

Bosznia-Hercegovina egy csodálatos, újrafelfedezésre váró ország egyedülálló kulturális örökségekkel, melynek keleties, de mégis európai hangulatát egyre többen ízlelik meg ismét.Varázslatos tájak, mesébe illő városok, vendégszerető emberek. Medjugorje Európa egyik legfiatalabb zarándokhelye, mely Hercegovina déli részének egyik főként horvátok lakta térségében található. 1981-ben néhány gyerek állítólag egy égi jelenést látott itt, ezért a település az ország határain kívül is híres Mária-zarándokhellyé vált. Ma a kisváros évente több százezer zarándokot fogad.

Ingyenes fel- és leszállási helyek:
Nyíregyháza, Debrecen, Tiszaújváros, M3 autópálya pihenői, Miskolc, Gyöngyös, Budapest
 
1. nap: Elutazás a kért helyről a kora hajnali órákban. Folyamatos utazás rövid pihenőkkel Medugorje-be. Útközben pihenőt tartunk a Jajcei-vízesésnél, majd folytatjuk utunkat a keleties hangulatú Mostarba, ahol átsétálunk a Neretva felett átívelő világhírű hídon, melyet Csontváry is megfestett. A híd mindkét oldalán Mostar óvárosa, az oszmán-török kori macskaköves negyed fekszik. Itt kézművesek, illetve művészek dolgoznak. A városban gyönyörű, XVI. századi mecsetek, érdekes múzeumok találhatóak és persze végtelen számú kávézó. Este érkezés a szálláshelyünkre.
 
2. nap: Reggeli után ellátogatunk Medugorje-be, a Jelenések színhelyére, majd a Szent Jakab templomba. Délután szabadprogram, este érkezés a szálláshelyre.
 
3. nap: Reggeli után utazás Horvátországba, érkezés Podgoránba. Egész napos városnézésre indulunk az óvárosba, sétát teszünk a városfalakon és megtekintünk néhány fontos nevezetes helyet (Galebova Krila (Sirályszárny) emlékmű - az 1962-ben készült emlékmű az első jugoszláv nemzetfelszabadító hadseregnek állít emléket, Szent Tekla-templom - az 1620-as évekből származik, Jézus Szent Szíve szentély stb.) Délután szabadprogram, majd szálláshely elfoglalása Podgorán.
 
4. nap: Reggeli után hazaindulunk. Útközben rövid városnézés Splitben, majd látogatás a Plitvicei Nemzeti Parkban. Érkezés a késő esti órákban.
Részvételi díj: 66.900 Ft / fő
 
A részvételi díj tartalmazza: autóbuszos utazás, 3 éj szállás 2-3-4 ágyas szobákban zarándokszálláson, reggeli, idegenvezetés 
A részvételi díj nem tartalmazza:  belépők, utasbiztosítás, vacsora ára
 
A részvételi díj minimum 40 fő esetén érvényes. Amennyiben a létszám több vagy kevesebb, az árat kérésére átkalkuláljuk.

Hozzájárulok, hogy a nyirsegutazas.hu személyes adataimat direkt marketing szolgáltatás nyújtása céljából az Adatkezelési Tájékoztatóban meghatározott módon, időtartamban és mértékben kezelje és a checkbox bejelölésével önként és kifejezetten hozzájárulok ahhoz, hogy az általam megadott e-mail címre a nyirsegutazas.hu utazás témakörben direkt marketing szolgáltatást nyújtson.