Hozzájárulok, hogy a weboldal látogatásakor a számítógépemen sütiket (cookie) helyezzen el, amelyek segítségével az oldalon tett látogatásom adatait webanalitikai céljából felhasználják.
Részletes tájékoztatás a Adatkezelési tájékoztató dokumentumban található. További információ.   Rendben, elfogadom

VELENCEI KARNEVÁL

ZÁRÓ HÉTVÉGI KAVALKÁD

2019. március 01 – 03.

3 nap / 1 éj

„Velence, a több, mint ezeréves, vízre épült város, mely felett átvonultak a történelem viharai, télen sem veszít varázsából. Minden évben néhány napra színházzá válik az egész város. A Velencei Karnevál napjainkra igazi idegenforgalmi látványosságnak számít, évről évre egyre többen keresik fel ezt a UNESCO Világörökségek sorába is felvett csodálatos várost. E különleges város történelme, művészete és varázsa vonzza ide a látogatót. A múlt bűvölete és a jelen csábításai villannak fel. Az ember számára létszükséglet kitörni a hétköznapokból és elmenni oda, ahol kézzelfogható lesz az örökkévalóság. „Ez Velence varázserejének titka”

Csatlakozási lehetőségek:

Debrecen, Nyíregyháza, Tiszaújváros, M3 autópálya pihenői, Miskolc, Gyöngyös, Budapest, M7 autópálya pihenői

1.   nap: 

Elutazás kora hajnalban Nyíregyháza – Debrecen - Budapest útvonalon. Folyamatos utazás Szlovénián át rövid pihenőkkel, érkezés Jesolóba a szálláshelyre az esti órákban. Este séta a tengerparti sétányon vagy a mediterrán hangulatú sétálóutcán, ahol még télen is igen mozgalmas élet zajlik.

2.   nap:

Reggeli után Punta Sabbioni kikötőből behajózás Velencébe, a Szent Márk öbölbe vaporettóval. Városnézés idegenvezetéssel: Sóhajok hídja, Doge Palota kívülről (megtekintése fakultatív egyénileg), Szent Márk tér és Bazilika, Frari templom. Utunkat a város „Váci utcáján” – a Mercerián folytatjuk, egészen a Rialto-hídig). Ezt követően szabadprogram. Látványos felvonulások díszes jelmezek és zenés-táncos felvonulások tarkítják Velence legnépszerűbb rendezvényét. A díszes jelmezek és a város egyedülálló hangulata egy utánozhatatlan színházi díszlet előtt eleveníti meg számunkra a város uralkodóinak, a dózséknak a évszázadokkal ezelőtti világát. Hazautazás Punta Sabbioni kikötőjéből a késő esti órákba.

    3. nap: 

    Éjszakai utazás Szlovénián át, érkezés Budapestre, Debrecenbe Nyíregyházára a kora délutáni órákban.

  

  Részvételi díj: 34.900 Ft/fő

 

A részvételi díj tartalmazza:

- utazás nemzetközi engedéllyel rendelkező turista autóbusszal

- 1 éj 3* (olasz besorolású) szállodában Jesoloban vagy környékén

- idegenevezetés

 

A részvételi díj nem tartalmazza:

- magánhajó bérlés és behajtási engedély a kikötőbe: kb. 50 € / fő

- félpanziós felár (1 reggeli + 1 vacsora): 6.000 Ft / fő (a program félpanzióval foglalható)

- BBP Biztosítás (Irodánkban is köthető)

 

Minimális létszám: 35 fő

Egyágyas felár: 7.500 Ft / fő

Hozzájárulok, hogy a nyirsegutazas.hu személyes adataimat direkt marketing szolgáltatás nyújtása céljából az Adatkezelési Tájékoztatóban meghatározott módon, időtartamban és mértékben kezelje és a checkbox bejelölésével önként és kifejezetten hozzájárulok ahhoz, hogy az általam megadott e-mail címre a nyirsegutazas.hu utazás témakörben direkt marketing szolgáltatást nyújtson.