Hozzájárulok, hogy a weboldal látogatásakor a számítógépemen sütiket (cookie) helyezzen el, amelyek segítségével az oldalon tett látogatásom adatait webanalitikai céljából felhasználják.
Részletes tájékoztatás a Adatkezelési tájékoztató dokumentumban található. További információ.   Rendben, elfogadom

Velencei karnevál (Olaszország)

ZÁRÓ HÉTVÉGI KAVALKÁD

2022. február 25-27.
3 nap / 1 éj
Csoportok részére is megszervezzük az utat a kért helyről!

„Velence, a több, mint ezeréves, vízre épült város, mely felett átvonultak a történelem viharai, télen sem veszít varázsából. Minden évben néhány napra színházzá válik az egész város. A Velencei Karnevál napjainkra igazi idegenforgalmi látványosságnak számít, évről évre egyre többen keresik fel ezt a UNESCO Világörökségek sorába is felvett csodálatos várost. E különleges város történelme, művészete és varázsa vonzza ide a látogatót. A múlt bűvölete és a jelen csábításai villannak fel. Az ember számára létszükséglet kitörni a hétköznapokból és elmenni oda, ahol kézzelfogható lesz az örökkévalóság. „Ez Velence varázserejének titka”

Csatlakozási lehetőségek:
Debrecen, Nyíregyháza, M3 autópálya pihenői, Budapest, M7 autópálya pihenői

1.nap: Elutazás kora hajnalban Nyíregyháza – Debrecen - Budapest útvonalon. Folyamatos utazás Szlovénián át rövid pihenőkkel, érkezés Jesolóba a szálláshelyre az esti órákban. Este séta a tengerparti sétányon vagy a mediterrán hangulatú sétálóutcán, ahol még télen is igen mozgalmas élet zajlik.

2.nap: Reggeli után Punta Sabbioni kikötőből behajózás Velencébe, a Szent Márk öbölbe vaporettóval. Városnézés idegenvezetéssel: Sóhajok hídja, Doge Palota kívülről (megtekintése fakultatív egyénileg), Szent Márk tér és Bazilika, Frari templom. Utunkat a város „Váci utcáján” – a Mercerián folytatjuk, egészen a Rialto-hídig). Ezt követően szabadprogram. Látványos felvonulások díszes jelmezek és zenés-táncos felvonulások tarkítják Velence legnépszerűbb rendezvényét. A díszes jelmezek és a város egyedülálló hangulata egy utánozhatatlan színházi díszlet előtt eleveníti meg számunkra a város uralkodóinak, a dózséknak a évszázadokkal ezelőtti világát. Hazautazás Punta Sabbioni kikötőjéből a késő esti órákba.

3. nap: Éjszakai utazás Szlovénián át, érkezés Budapestre, Debrecenbe Nyíregyházára a kora délutáni órákban.

  

  Részvételi díj: 45.800 Ft/fő
    (Az ár 35 fő fizető utasra van kalkulálva)

Részvételi díj tartalmazza:
- utazás nemzetközi engedéllyel rendelkező turista autóbusszal
- 1 éj 3*-os szállodában (olasz besorolású) Jesoloban vagy környékén
- idegenevezetés, szervezési díj és ÁFA

Külön fizetendő:
- magánhajó bérlés és behajtási engedély a kikötőbe: kb. 50 € / fő
- félpanziós felár (1 reggeli + 1 vacsora): 6.000 Ft / fő
  (a program félpanzióval foglalható)

- BBP Biztosítás és stornó biztosítás  (irodánkban köthető)

Egyágyas felár: 15.000 Ft / fő
(Csak az az utas fizeti, aki egyedül van a szobában)

Érdeklődni lehet:

Nyírség Utazási Iroda, 4400 Nyíregyháza, Kossuth tér 10.
Tel: 06-42/506-947   
Mobil: 06-30/531-2137
Email: nyirtour@t-online.hu
Honlapcím: www.nyirsegutazas.hu
Facebook: facebook.com/nyirsegutazasiiroda 

Engedélyszám: U 000404

Hozzájárulok, hogy a nyirsegutazas.hu személyes adataimat direkt marketing szolgáltatás nyújtása céljából az Adatkezelési Tájékoztatóban meghatározott módon, időtartamban és mértékben kezelje és a checkbox bejelölésével önként és kifejezetten hozzájárulok ahhoz, hogy az általam megadott e-mail címre a nyirsegutazas.hu utazás témakörben direkt marketing szolgáltatást nyújtson.