Hozzájárulok, hogy a weboldal látogatásakor a számítógépemen sütiket (cookie) helyezzen el, amelyek segítségével az oldalon tett látogatásom adatait webanalitikai céljából felhasználják.
Részletes tájékoztatás a Adatkezelési tájékoztató dokumentumban található. További információ.   Rendben, elfogadom

Tengerparti nyaralás Jesoloban

Velence a Lagúna-szigetekkel, Padova, Verona, Garda-tó

 
2019. június 24 - 29.
július 22 - 27.
szeptember 09 - 14.
 
6 nap / 5 éj
Az észak-olaszországi városok meg tudták őrizni középkori virágkoruk ragyogását. Utunk során megcsodálhatjuk a világon egyedülálló „vízen úszó” műemlék várost, amely méltán világhírű idegenforgalmi és képzőművészeti látványosság.  A csatornák mentén sétálva, átkelve a számtalan kis hídon, megízlelhetjük a páratlan vízi város elbűvölő hangulatát. A lagúnák szigetvilágán keresztül Rómeó és Júlia hazájáig, Szent Antal városán át a gyönyörű Garda-tóig felejthetetlen élményekben lesz részük.
Csatlakozási lehetőségek:  Debrecen, Nyíregyháza, M3 autópálya pihenői, Miskolc, Gyöngyös, Budapest, M7 autópálya pihenői
1. nap:  Debrecen – Nyíregyháza – Budapest – Ljubljana – Trieszt – Lido di Jesolo  
Indulás Debrecenből és Nyíregyházáról a kora hajnali órákban. Utazás Szlovénián át, útközben rövid pihenőkkel. Délután érkezés a Trieszttől 7 km-re található Miramare kastélyhoz. Fakultatív kastélylátogatás vagy séta a 22 hektáros csodálatos parkban. Továbbutazás Lido di Jesoloba, szállás elfoglalása az esti órákban (5 éj).
 
2. nap: Velence, az 'Úszó Város'
Egész napos pihenés, fürdőzési lehetőség. 
Fakultatív program: reggeli után elutazás az 'Úszó Városba' vaporettóval. Velence egy meseváros, a házak lábát a tenger vize mossa, ahol szinte minden épületre ki lehet írni, hogy műemlék. Városnézés idegenvezetéssel (Szent Márk tér és Bazilika, Sóhajok hídja, Harangtorony, Dózse Palota kívülről, Rialto, stb.).  Séta a hangulatos szűk sikátorok és csatornák között. 
Az egész napos program ára: 7.500 Ft / fő + hajójegy + belépők
 
3. nap: Padova – Verona – Garda-tó
Egész napos pihenés, fürdőzési lehetőség.
Fakultatív program: Reggeli után Padovába, Szent Antal városába utazunk (Szent Antal katedrális, Főtér, az Egyetem ősi épülete). Szabadidő, majd tovább indulunk Veronába. Ismerkedés a roman-tikus várossal (Aréna, ahol minden évben ünnepi játékokat tartanak, Dóm, Júlia erkélye, Adige folyó partja). Ezután utunkat Olaszország legnagyobb tava, a Garda-tó felé vesszük. Hegyektől körülvéve fekvése gyönyörű, partjain gazdag növényzetet, citrom– és narancsfákat is találunk. Este visszaérkezés Lido di Jesoloba, a szálláshelyre. (A városnézések sorrendje felcserélődhet!)
Az egész napos program ára: 8.500 Ft / fő + belépők
 
4. nap: Lido di Jesolo
Egész napos pihenés, fürdőzési lehetőség a homokos tengerparton.
 
5. nap: Lagúna-szigetek / Murano – Burano
Egész napos pihenés, fürdőzési lehetőség.
Fakultatív program: Reggeli után elutazás Punta Sabbioni kikötőből vaporettóval a lagúna szigetekre. Buranon a csipke, illetve üvegárus üzletek sokaságában gyönyörködhetünk, Muranon pedig betekintést nyerhetünk az üvegkészítés folyamatába. Este visszaérkezés szálláshelyünkre.
Az egész napos program ára: 5.500 Ft / fő + hajójegy + belépők
 
6. nap: Trieszt - Ljubljana – Budapest – Nyíregyháza – Debrecen
Reggeli után hazaindulás, útközben megállunk Szlovénia gyöngyszeménél, a Bledi-tónál. Érkezés Budapestre az esti, Nyíregyházára és Debrecenbe a késő esti órákban.
 
Részvételi díj : 89.900 Ft / fő
 
Részvételi díj tartalmazza:
- utazás nemzetközi engedéllyel rendelkező turista autóbusszal
- 5 éj szállás olasz besorolású 3* szállodában Jesoloban
- idegenvezetés
 
Részvételi díj nem tartalmazza:
- félpanzió (5 reggeli + 5 vacsora): 25.000 Ft / fő
  (a program félpanzióval foglalható)
- helyszínen fizetendő belépők és járulékos költségek
  ára kb. 160 € / fő (annak, aki minden fakultatív
  programon részt vesz) 
  (a további részletekről érdeklődjön Irodánkban)
- strandszervíz: 8 € / fő / nap (csak fürdőzés napjára)
- idegenforgalmi adó: 18 € / fő
- BBP biztosítás (Irodánkban is köthető)
 
 
Minimum létszám: 35 fő
Egyágyas felár: 35.000 Ft / fő

Hozzájárulok, hogy a nyirsegutazas.hu személyes adataimat direkt marketing szolgáltatás nyújtása céljából az Adatkezelési Tájékoztatóban meghatározott módon, időtartamban és mértékben kezelje és a checkbox bejelölésével önként és kifejezetten hozzájárulok ahhoz, hogy az általam megadott e-mail címre a nyirsegutazas.hu utazás témakörben direkt marketing szolgáltatást nyújtson.