Hozzájárulok, hogy a weboldal látogatásakor a számítógépemen sütiket (cookie) helyezzen el, amelyek segítségével az oldalon tett látogatásom adatait webanalitikai céljából felhasználják.
Részletes tájékoztatás a Adatkezelési tájékoztató dokumentumban található. További információ.   Rendben, elfogadom

OSZTRÁK VÁROSOK: Salzburg – Steyer – Melk karácsonyi díszben

2019 december 06 - 08.
3 nap / 2 éj

A történelmi múltú salzburgi karácsonyi vásár a világ egyik legszebb és legrégibb adventi vására. A Világörökség részévé nyilvánított salzburgi óváros kellős közepén kialakított csodálatos helyszín, a hagyományos standok és sok évre visszanyúló tradíciók miatt páratlanul különleges.

Csatlakozási lehetőségek:
 
Debrecen, Nyíregyháza, M3 autópálya pihenői, Miskolc, Gyöngyös, Budapest, M1 autópálya pihenői
 
1. nap: Nyíregyháza  – Debrecen – Budapest – Hegyeshalom – Bécs – Steyer – Salzburg
Elutazás a hajnali órákban. Rövid pihenőkkel érkezés a karácsonyi hagyományokról is nevezetes Steyerbe. Itt található a világon egyedülló, több ezer karácsonyfadíszt felvonultató Karácsonyfadísz Múzeum.   Megtekintjük a múzeumot, majd a gyönyörű díszkivilágításban tündöklő kis adventi vásárt. A város szélén lévő Christkindl zarándoktemplomban megtekintjük a világon szintén egyedülálló mozgó betlehemet. Továbbutazunk Salzburg melletti szálláshelyünkre (2 éj).
 
2. nap: Salzburg 
Reggeli után egész napot töltünk Európa egyik kulturális fellegvárában, Salzburgban. Nevezetességek megtekintése idegenvezetéssel (dóm, ferences templom, Mozart emlékmű, harangjáték, Mozart szülőháza, fellegvár). Délután szabadprogram, vásárlási lehetőség. Séta a csodálatosan kivilágított, karácsonyi díszbe öltözött belvárosban és a karácsonyi forgatagban és a szépen feldíszített bódék között. A különleges finomságok illata mindenkiben felébreszti a karácsonyi hangulatot. Tiszta időben innen már az Alpok hófödte csúcsai is feltűnnek. Karácsonyi hangulatban térünk vissza szálláshelyünkre.
 
3. nap: Melk – Hegyeshalom – Budapest  – Nyíregyháza – Debrecen
Reggeli után hazaindulunk. A Duna vonalát követve érkezünk Melk városába, ahol a világ léegjelentősebb barokk építményai között számon tartott bencés rendi apátságot tekintjük meg. (Több mint 900 éve élnek itt szerzetesek.) Megtekintjük a belső udvart, a kolostor termeit és az apátsági templomot (UNESCO világörökség). Hazaindulunk. Érkezés Budapestre az esti, Nyíregyházára és Debrecenbe a késő esti órákban.
Részvételi díj: 59.500 Ft / fő
 
Részvételi díj tartalmazza:
- utazás nemzetközi engedéllyel rendelkező turista autóbusszal
- 2 éj tiroli panzióban
- idegenvezetés
 
Részvételi díj nem tartalmazza:
- félpanzió (2 reggeli + 2 vacsora): 12.000 Ft / fő
- helyszínen fizetendő belépők és járulékos költségek ára kb. 60 € / fő
- BBP biztosítás (Irodánkban is köthető)
 
 
Minimum létszám: 35 fő
Egyágyas felár: 19.500 Ft / fő

Hozzájárulok, hogy a nyirsegutazas.hu személyes adataimat direkt marketing szolgáltatás nyújtása céljából az Adatkezelési Tájékoztatóban meghatározott módon, időtartamban és mértékben kezelje és a checkbox bejelölésével önként és kifejezetten hozzájárulok ahhoz, hogy az általam megadott e-mail címre a nyirsegutazas.hu utazás témakörben direkt marketing szolgáltatást nyújtson.