Hozzájárulok, hogy a weboldal látogatásakor a számítógépemen sütiket (cookie) helyezzen el, amelyek segítségével az oldalon tett látogatásom adatait webanalitikai céljából felhasználják.
Részletes tájékoztatás a Adatkezelési tájékoztató dokumentumban található. További információ.   Rendben, elfogadom

Miskolc és Diósgyőr adventi csillogásban

2020. December 06. (vasárnap)
          December 13. (vasárnap)
    (1 nap)


Csoportok részére a kért időpontban is megszervezzük az utat!

Csatlakozási lehetőségek:
Debrecen, Nyíregyháza, Nyírtelek, Tokaj, Szerencs

Indulás reggel 06:00-kor Nyíregyházáról a Római Katolikus templom parkolójából (Kossuth tér 4.) (nem nyíregyházi lakosok ingyenesen tudnak parkolni) reggel 07:00-kor Debrecenből TESCO parkoló (Kishegyesi u. oldala). Kis pihenővel érkezés Diósgyőrbe, Magyarország történelmi településére. Középkori vára magyar királyok és királynék kedvelt üdülőhelye volt, ma műemlék, turisztikai látványosság. A diósgyőri vár fénykora I. Lajos király uralkodása alatt kezdődött, és azóta sem hanyatlik. A 13 x 25 méter nagyságú lovagterem, napjainkban is lovagi játékok színhelye. Nagyon értékes és érdekes a vár korahű panoptikuma, mely látogatható.A vár megtekintése után érkezés Borsod-Abaúj-Zemplén megye fővárosába Miskolcra, az Észak-Magyarországi régió legnagyobb városába. Az egyetemi város arendszerváltás óta kulturális és idegenforgalmi szerepét igyekszik erősíteni. (Miskolctapolca-Barlangfürdő, Diósgyőri vár, Lillafüredi palotaszálló, Miskolci Nemzeti Színház, Miskolci Állatkert, stb.). Városnéző sétánk során gyönyörködünk az adventi fényekben, az igényes karácsonyi kirakodóvásárban szemlélődhetünk, vásárolhatunk, megkóstolhatjuk a helyi ízeket. A belváros egész területét karácsonyi illatok hatják át. (fahéj illatú borok, kalácsok, különböző asztaldíszek, gyertyák, stb.) Bekapcsolódunk a város ünnepi rendezvényeibe, mely karácsonyi élményekkel dúsított. Hazaindulás. Érkezés Nyíregyházára és Debrecenbe az esti órákban.

Részvételi díj: 9.500 Ft/fő
(Az ár 30 fő fizető utasra van kalkulálva)

A részvételi díj tartalmazza:                                  

- utazás turista autóbusszal,
- idegenvezetés
- szervezési díj és ÁFA

Külön fizetendő:
Diósgyőr: Diósgyőri vár belépő
(Csak az az utas fizeti, aki szeretne bemenni)

Érdeklődni lehet:
Nyírség Utazási Iroda, Nyíregyháza, Kossuth tér 10.
Tel: 06-42/506-947
Mobil: 06-30/531-2137
Email: nyirtour@t-online.hu
Honlapcím: www.nyirsegutazas.hu
Facebook: facebook.com/nyirsegutazasiiroda
Engedélyszám: U000404

Hozzájárulok, hogy a nyirsegutazas.hu személyes adataimat direkt marketing szolgáltatás nyújtása céljából az Adatkezelési Tájékoztatóban meghatározott módon, időtartamban és mértékben kezelje és a checkbox bejelölésével önként és kifejezetten hozzájárulok ahhoz, hogy az általam megadott e-mail címre a nyirsegutazas.hu utazás témakörben direkt marketing szolgáltatást nyújtson.