Hozzájárulok, hogy a weboldal látogatásakor a számítógépemen sütiket (cookie) helyezzen el, amelyek segítségével az oldalon tett látogatásom adatait webanalitikai céljából felhasználják.
Részletes tájékoztatás a Adatkezelési tájékoztató dokumentumban található. További információ.   Rendben, elfogadom

Karácsonyi forgatag Kismartonban, Bécsben és Schönbrunnban

Ausztria

2020. december 05 - 06.

          december 12 - 13.

  2 nap / 1 éj

Csatlakozási lehetőségek: Debrecen, Nyíregyháza, M3 autópálya pihenői, Budapest, M1 autópálya pihenői
 
1. nap: Debrecen – Nyíregyháza – M3 autópálya pihenői - Budapest – M1 autópálya pihenői- Schönbrunni kastély és park – Kismarton – Sopron
 
Elutazás a hajnali órákban. Kis pihenőkkel érkezés Schönbrunnba, a Habsburgok nyári rezidenciájába. Meglátogatjuk a kastély legszebb szobáit, majd sétálunk a kastélyparkban megrendezésre kerülő vásári forgatagbanA kastély és a park nagyon igényes és hangulatos. Innen Kismartonba érkezünk, abba a kisvárosba, mely Ausztria burgenlandi tartományának ékszerdoboza. Az Eszterházy grófok fényűző kastélyegyüttesének meglátogatása után séta és szabad program a középkori hangulatú fényárban tündöklő sétálóutcában. Este érkezés a szálláshelyre,
Sopronba (1 éj). Vacsora.
 
2. nap: Bécs városnézés - karácsonyi adventi dallamok
Reggeli után Bécsbe, Ausztria fővárosába látogatunk. Megérkezést követően autóbuszos, majd gyalogos városnézés idegenvezetővel Bécs belvárosában. Séta a csodálatosan kivilágított, karácsonyi díszbe öltözött császárvárosban. Ellátogatunk a Szent István dómba, majd a csillogó Grabenen és a Mariahilfer Strassen sétálunk. Válogathatunk a tradicionális „Jézuska vásár” portékái között. Késő délután a komolyzene kedvelőinek különleges fakultatív programot ajánlunk. A Városháza dísztermében a világ minden tájáról érkezett kórusoktól karácsonyi dallamokat hallgathatunk. Délután már karácsonyi hangulatban kelünk útra. Érkezés Budapestre az esti, Nyíregyházára majd Debrecenbe a késő esti órákban.
Részvételi díj:  29.900 Ft / fő
 

A részvételi díj tartalmazza:

- utazás nemzetközi engedéllyel rendelkező turista autóbusszal
- 1 éj szállás Sopronban 2 ágyas zuhanyzós szobában

 

Külön fizetendő:

- félpanzió (1 reggeli + 1 vacsora): 4.500 Ft / fő (a program félpanzióval foglalható)
- helyszínen fizetendő belépők és járulékos költségek ára kb. 35 euró / fő
- BBP biztosítás, útlemondási biztosítás (irodánkban köthető)

 

Minimum létszám: 35 fő

Egyágyas felár: 9.500 Ft / fő( csak azoknak az Utasoknak kell fizetni, akik egyedül alszanak egy szobában)

 

Érdeklődni lehet:
Nyírség Utazási Iroda, 4400 Nyíregyháza, Kossuth tér 10.
Tel: 06-42/506-947   
Mobil: 06-30/531-2137
Email: nyirtour@t-online.hu
Honlapcím: www.nyirsegutazas.hu
Facebook: facebook.com/nyirsegutazasiiroda 
Engedélyszám: U 000404

Hozzájárulok, hogy a nyirsegutazas.hu személyes adataimat direkt marketing szolgáltatás nyújtása céljából az Adatkezelési Tájékoztatóban meghatározott módon, időtartamban és mértékben kezelje és a checkbox bejelölésével önként és kifejezetten hozzájárulok ahhoz, hogy az általam megadott e-mail címre a nyirsegutazas.hu utazás témakörben direkt marketing szolgáltatást nyújtson.