Hozzájárulok, hogy a weboldal látogatásakor a számítógépemen sütiket (cookie) helyezzen el, amelyek segítségével az oldalon tett látogatásom adatait webanalitikai céljából felhasználják.
Részletes tájékoztatás a Adatkezelési tájékoztató dokumentumban található. További információ.   Rendben, elfogadom

Karácsonyi forgatag Bécsben és Schönbrunnban

Ausztria

2019. december 07 - 08.

december 14 - 15.

2 nap / 1 éj

Ezen az úton betekintést nyerhetünk az osztrák zene világába, mely minden művészeti ág közül talán a legnagyobb hírnevet szerezte meg magának.Utasaink kézzel készített karácsonyi portékák között válogathatnak.
Csatlakozási lehetőségek:
 
Debrecen, Nyíregyháza, M3 autópálya pihenői, Miskolc, Gyöngyös, Budapest, M1 autópálya pihenői
 
1. nap: Debrecen – Nyíregyháza – Miskolc – Budapest – Schönbrunni kastély és park – Kismarton – Sopron
 
Elutazás a hajnali órákban. Kis pihenőkkel érkezés Schönbrunnba, a Habsburgok nyári rezidenciájába. Meglátogatjuk a kastély legszebb szobáit, majd sétálunk a kastélyparkban megrendezésre kerülő vásári forgatagbanA kastély és a park nagyon igényes és hangulatos. Innen Kismartonba érkezünk, abba a kisvárosba, mely Ausztria burgenlandi tartományának ékszerdoboza. Az Eszterházy grófok fényűző kastélyegyüttesének meglátogatása után séta és szabad program a középkori hangulatú fényárban tündöklő sétálóutcában. Este érkezés a szálláshelyre, Sopronba (1 éj). Vacsora.
 
 
 
2. nap: Bécs városnézés - karácsonyi adventi dallamok
 
Reggeli után Bécsbe, Ausztria fővárosába látogatunk. Megérkezést követően autóbuszos, majd gyalogos városnézés idegenvezetővel Bécs belvárosában. Séta a csodálatosan kivilágított, karácsonyi díszbe öltözött császárvárosban. Ellátogatunk a Szent István dómba, majd a csillogó Grabenen és a Mariahilfer Strassen sétálunk. Válogathatunk a tradicionális „Jézuska vásár” portékái között. Késő délután a komolyzene kedvelőinek különleges fakultatív programot ajánlunk. A Városháza dísztermében a világ minden tájáról érkezett kórusoktól karácsonyi dallamokat hallgathatunk. Délután már karácsonyi hangulatban kelünk útra. Érkezés Budapestre az esti, Nyíregyházára majd Debrecenbe a késő esti órákban.
Részvételi díj: 29.900 Ft / fő

A részvételi díj tartalmazza:

- utazást nemzetközi engedéllyel rendelkező turista autóbusszal

- 1 éj szállás Sopronban 2 ágyas szobában

 csoportkísérő

A részvételi díj nem tartalmazza:

- félpanzió (1 reggeli + 1 vacsora): 4.500 Ft / fő (a program félpanzióval foglalható)

- helyszínen fizetendő belépők ás járulékos költségek ára kb. 35 EUR / fő

- BBP biztosítás (irodánkban is köthető)

Minimum létszám: 35 fő

Egyágyas felár: 9.500 Ft / fő

Hozzájárulok, hogy a nyirsegutazas.hu személyes adataimat direkt marketing szolgáltatás nyújtása céljából az Adatkezelési Tájékoztatóban meghatározott módon, időtartamban és mértékben kezelje és a checkbox bejelölésével önként és kifejezetten hozzájárulok ahhoz, hogy az általam megadott e-mail címre a nyirsegutazas.hu utazás témakörben direkt marketing szolgáltatást nyújtson.