Hozzájárulok, hogy a weboldal látogatásakor a számítógépemen sütiket (cookie) helyezzen el, amelyek segítségével az oldalon tett látogatásom adatait webanalitikai céljából felhasználják.
Részletes tájékoztatás a Adatkezelési tájékoztató dokumentumban található. További információ.   Rendben, elfogadom

GYŐR – SOPRON adventi csillogásban

  2020. December 05-06.
            December 12-13.
       
(2 nap) 

Csoportok részére a kért időpontban is megszervezzük az utat!

Csatlakozási lehetőségek:
Debrecen, Nyíregyháza, M3 autópálya pihenői, Budapest, M1 autópálya pihenői
 
1.nap:  Debrecen – Nyíregyháza – M3 autópálya pihenői - Budapest – M1 autópálya pihenői - Sopron
 
Indulás: Debrecenből 04:00 órakor (Tesco parkoló – Kishegyesi u. oldala) 05:00 órakor Nyíregyházáról a Római Katolikus templom parkolójából (Kossuth tér 4.) Kis pihenőkkel érkezés 
Győr-Moson -Sopron megyébe, a soproni borvidék központjába Sopronba „a leghűségesebb magyar történelmi városba”. Délután városnéző séta keretein belül ismerkedünk az adventi fényekbe öltözött város belvárosával, tereivel, utcáival, nevezetes épületeivel (Tűztorony – Sopron jelképe, Kecsketemplom, Stornó ház, Megyeháza, Városháza, Petőfi Színház, Fabricius ház, Római eredetű városfalak, stb). Szabadprogram keretein belül gyönyörködünk az adventi fényekben, részt veszünk az igényes kirakodóvásárban. Vásárlási lehetőség a Jézuska ajándékokból. Karácsonyi ízek, puncsok, rétesek, édességek kavalkádját csodálhatjuk és kóstolhatjuk. Este szállás elfoglalás Sopronban, vagy környékén.
 
2.nap: Sopron - Győr - M1 autópálya pihenői - Budapest  - M3 autópálya pihenői - Nyíregyháza - Debrecen
 
Reggeli után Győrbe indulunk. Győr adventi vására a Budapesti vásár mellett 2019-ben az ország legszebb adventi vására címet nyerte. Jelentős gazdasági, kulturális, egyetemi és sportközpont, az ország egyik legdinamikusabban fejlődő városa.  A Bécs–Pozsony–Budapest innovatív tengelyen fekszik, kiváló közlekedési adottságokkal rendelkezik. Magyarország műemlékekben harmadik leggazdagabb városaként a barokk belváros rekonstrukciójának elismeréséül 1989-ben elnyerte a műemlékvédelmi Europa Nostra-díjat. A győri és a Győr környéki egyházi műemlékek az ezeréves kereszténység emlékei.  A Bazilikában található, vérző könnyeket ejtő Szűzanya képéhez hívők sokasága zarándokol el minden évben. A Bazilika féltett kincse továbbá az „Aranyfej”, Szent László hermája és a vértanú Boldog Apor Vilmos síremléke.  Szabadprogram keretein belül részt veszünk Győr karácsonyi forgatagában, ahol ízléses karácsonyi ajándéktárgyak, finom karácsonyi sütemények, ételek, puncsok kóstolhatóak. Bekapcsolódunk az ünnepi rendezvénysorozatba. A fényárba úszó Győr megtekintése után indulunk haza. Érkezés Budapestre az esti, Nyíregyházára és Debrecenbe a késő esti órákban.

              Részvételi díj: 35.000 Ft/fő 
                    (az ár 30 fő fizető utasra van kalkulálva)

A részvételi díj tartalmazza:
-utazás turista autóbusszal                           
-1 éjszakai szállás Sopronban, vagy környékén 3* panzióban 2 ágyas zuhanyzós szobában
- idegenvezetés, szervezési díj és ÁFA
 
Külön fizetendő:
-félpanzió (1 reggeli + 1vacsora (5.000 Ft / fő)
  (a program félpanzióval foglalható)
Sopron: Storno ház belépője
  Győr: Bazilika (Szent László herma) belépője

Minden utas csak azt a belépőt fizeti, ahova szeretne bemenni!
 
EGYÁGYAS FELÁR: 9.500 Ft 
(csak az fizeti, aki egyedül van egy szobában)
 
Érdeklődni lehet:
Nyírség Utazási Iroda, Nyíregyháza, Kossuth tér 10.
Tel: 06-42/506-947   
Mobil: 06-30/531-2137
Email: nyirtour@t-online.hu
Honlapcím: www.nyirsegutazas.hu
Facebook: facebook.com/nyirsegutazasiiroda 
Engedélyszám: U000404

Hozzájárulok, hogy a nyirsegutazas.hu személyes adataimat direkt marketing szolgáltatás nyújtása céljából az Adatkezelési Tájékoztatóban meghatározott módon, időtartamban és mértékben kezelje és a checkbox bejelölésével önként és kifejezetten hozzájárulok ahhoz, hogy az általam megadott e-mail címre a nyirsegutazas.hu utazás témakörben direkt marketing szolgáltatást nyújtson.