Hozzájárulok, hogy a weboldal látogatásakor a számítógépemen sütiket (cookie) helyezzen el, amelyek segítségével az oldalon tett látogatásom adatait webanalitikai céljából felhasználják.
Részletes tájékoztatás a Adatkezelési tájékoztató dokumentumban található. További információ.   Rendben, elfogadom

Észak - Alföldi városok: Debrecen - Hortobágy

2022. Március 19.
       Május 28.
                Szeptember 10.
1 nap
Csoportok részére is megszervezzük az utat a kért helyről és időpontban!

Csatlakozási lehetőségek:
Nyíregyháza, Újfehértó


Indulás reggel 08:00-kor Nyíregyházáról a Római Katolikus templom parkolójából (Kossuth tér 4.) (nem nyíregyházi lakosok ingyenesen tudnak parkolni).

Érkezés a Hortobágyra. A hortobágyi puszta és a hozzá társított alföldi pásztor- és betyárromantika az ország egyik idegenforgalmi vonz ereje.  A Nemzeti Park a kistáj a Hajdúság és a Tisza folyó között terül el. Megtekintjük a mérhetetlen nagy pusztaságot, illetve a kilenclyukú hidat, mely szerepel az UNESCO Világörökségi listáján. Az egyedinek számító betyárcsárdában megkóstolhatjuk a tradicionális jellegű betyárételeket, a Kézművesudvarban pedig vásárolhatunk a helyi speciális ajándéktárgyakból.

Következő állomásunk Debrecen, országunk harmadik legnagyobb területű, második legnépesebb városa. A „kálvinista Róma” néven vagy „cívisváros”-ként emlegetett egyetemi város az  Észak-Alföldi régió és a Tiszántúl  szellemi, kulturális, gazdasági, idegenforgalmi és közlekedési központja. Helyi idegenvezetőnk segítségével városnéző sétát teszünk a belvárosban (Református Nagytemplom, és Kollégium, mely a város jelképe, Megyeháza, Városháza, Csonkatorony, Színház, Egyetem, Déri múzeum, a tér gyönyörű terei, szobrai és szökőkútjai stb.)

Szabadprogram keretein belül lehetőség van megkóstolni a helyi specialitásokat. Az esti órákban indulunk haza és érkezünk Nyíregyházára.  

Részvételi díj: 8.500 Ft / fő
(A részvételi díj 30 fő fizető utasra van kalkulálva)

A részvételi díj tartalmazza:
- utazás turista autóbusszal, 
- idegenvezetés
- szervezési díj és ÁFA

Külön fizetendő:
Debrecen: Déri múzeum
Hortobágy: Pásztormúzeum
Minden utas csak azt a belépőt fizeti, ahova szeretne bemenni!
 
Érdeklődni lehet:
Nyírség Utazási Iroda, Nyíregyháza, Kossuth tér 10.
Tel: 06-42/506-947
Mobil: 06-30/531-2137
Email: nyirtour@t-online.hu
Honlapcím: www.nyirsegutazas.hu
Facebook: facebook.com/nyirsegutazasiiroda
Engedélyszám: U000404

Hozzájárulok, hogy a nyirsegutazas.hu személyes adataimat direkt marketing szolgáltatás nyújtása céljából az Adatkezelési Tájékoztatóban meghatározott módon, időtartamban és mértékben kezelje és a checkbox bejelölésével önként és kifejezetten hozzájárulok ahhoz, hogy az általam megadott e-mail címre a nyirsegutazas.hu utazás témakörben direkt marketing szolgáltatást nyújtson.