Hozzájárulok, hogy a weboldal látogatásakor a számítógépemen sütiket (cookie) helyezzen el, amelyek segítségével az oldalon tett látogatásom adatait webanalitikai céljából felhasználják.
Részletes tájékoztatás a Adatkezelési tájékoztató dokumentumban található. További információ.   Rendben, elfogadom

Erdély: Nagybánya, Koltó, Szatmárnémeti

1 nap

Csoportoknak, baráti táraságoknak, igény szerinti időpontban és a kért településről is megszervezzük a programot.

A kiírt árak 40 főre vannak kalkulálva. 

Elutazás a kora reggeli órákban. Érkezés Nagybányára. Városnézés (óvárosi főtér, Festészeti Múzeum, Ásványtani Múzeum). Később továbbutazás a középkori kis faluba, Koltóra, mely hírnevét – nagyszerű fekvésén, természeti adottságain túl – elsősorban Petőfi beteljesült boldogságának, az itt töltött felejthetetlen mézesheteknek köszönheti (kastély megtekintése, ma Petőfi-Teleki Múzeum). Délután megállunk Szatmárnémetiben (főtér, Vécsey-ház, ahol a szatmári békét kötötték). Szabadprogram. Érkezés  a késő esti órákban.
Részvételi díj: 9.500 Ft / fő
 
A részvételi díj nem tartalmazza a belépők árát
Utazás: légkondicionált autóbusszal
 
A részvételi díj Nyíregyházáról és Debrecenből van kalkulálva.
A részvételi díj a felszállás helyétől függően módosul.

Hozzájárulok, hogy a nyirsegutazas.hu személyes adataimat direkt marketing szolgáltatás nyújtása céljából az Adatkezelési Tájékoztatóban meghatározott módon, időtartamban és mértékben kezelje és a checkbox bejelölésével önként és kifejezetten hozzájárulok ahhoz, hogy az általam megadott e-mail címre a nyirsegutazas.hu utazás témakörben direkt marketing szolgáltatást nyújtson.