Hozzájárulok, hogy a weboldal látogatásakor a számítógépemen sütiket (cookie) helyezzen el, amelyek segítségével az oldalon tett látogatásom adatait webanalitikai céljából felhasználják.
Részletes tájékoztatás a Adatkezelési tájékoztató dokumentumban található. További információ.   Rendben, elfogadom

Erdély: Körösfeketetói és Körösfői vásár

2019 október 12. (szombat)

A nagy hagyományokkal rendelkező vásárt minden évben megrendezik Erdély nyugati részén, Csucsa mellett, Feketetón (Negreni). A falu Nagyvárad - Kolozsvár útvonalon fekszik, a Királyhágótól 10 km-re. A vásáron a vendég kedvére kutathat a különböző régiségek után, pl. varrottasok, festett cifra tányérok, kályhacsempék, népviseleti ruhadarabok, könyvek, szerszámok, festmények, bútorok, stb. Varázslatos tájakat, kedves embereket ismerhet meg, majd a körösfeketetói kirakodóvásáron válogathat a sokféle portéka között.

Csatlakozási lehetőségek:
 
Nyíregyháza, Debrecen, Berettyóújfalu
 
Nyíregyháza  – Debrecen – Nagyvárad – Királyhágó – Körösfeketetó – Körösfő
 
Elutazás Nyíregyházáról és Debrecenből a kora reggeli órákban. Nagyvárad (Püspöki Székesegyház, Kincstár, Püspöki Palota, Kanonok sor). Királyhágó (rövid pihenő, fotózási lehetőség) – Körösfeketetó (barangolás és vásárlás a vásári forgatagban) Körösfő - Kalotaszeg vidékére érkezünk a délutáni órákban, ahol tovább folytatódik a vásári hangulat (varrottasok, fafaragások). Indulás haza, érkezés Nyíregyházára a késő esti órákban.
Részvételi díj: 9.500 Ft / fő
 
A részvételi díj tartalmazza az autóbuszos utazást és az idegenvezetést.
A részvételi díj nem tartalmazza: a BBP biztosítást és a belépődíjakat.

Hozzájárulok, hogy a nyirsegutazas.hu személyes adataimat direkt marketing szolgáltatás nyújtása céljából az Adatkezelési Tájékoztatóban meghatározott módon, időtartamban és mértékben kezelje és a checkbox bejelölésével önként és kifejezetten hozzájárulok ahhoz, hogy az általam megadott e-mail címre a nyirsegutazas.hu utazás témakörben direkt marketing szolgáltatást nyújtson.