Hozzájárulok, hogy a weboldal látogatásakor a számítógépemen sütiket (cookie) helyezzen el, amelyek segítségével az oldalon tett látogatásom adatait webanalitikai céljából felhasználják.
Részletes tájékoztatás a Adatkezelési tájékoztató dokumentumban található. További információ.   Rendben, elfogadom

EGER: A barokk és a borok híres városa adventkor

2020. December 05. (1 nap)
          December 19. (1 nap)

Csoportok részére a kért időpontban is megszervezzük az utat!

Csatlakozási lehetőségek:
Nyíregyháza, Debrecen, M3 autópálya pihenői
 
Indulás reggel 06:00-kor Nyíregyházáról a Római Katolikus templom parkolójából (Kossuth tér 4.) (nem Nyíregyházi lakosok ingyenesen tudnak parkolni) reggel 07:00-kor Debrecenből TESCO parkoló – Kishegyesi u. oldal. Utazás rövid pihenőkkel, majd érkezés a csodálatosan ünnepi díszbe öltözött történelmi városba, Egerbe. Elsőként  Magyarország egyik legnagyobb bazilikáját, az egri főszékesegyházat tekintjük meg. Helyi idegen vezető mutatja be a város további nevezetességeit líceum épülete, itt működik az Eszterházy Károly Egyetem. Városháza, Forst-ház, Minorita templom, Végvári-vitézek című szoborkompozíció, Dobó István szobra, Egri vár, Gárdonyi Géza sírja, Minaret, Török fürdő stb. Szabadprogram keretein belül gyönyörködünk az adventi fényekkel csodálatosan megdíszített legendák városban.
Lehetőségünk van vásárolni a nagyon igényes karácsonyi vásárban. Megkóstolni az Egri bikavért, a különböző ízesítésű házi réteseket és finomságokat. Programunkat a Szépasszonyvölgyben fejezzük be, ahol szintén adventi a hangulat és a gyönyörű hangulatos pincék és annak finom borai varázsolják el az ide látogatót. Kellemes adventi hangulattal feltöltődve indulunk haza az esti órákban. Érkezés Debrecenbe és Nyíregyházára az esti órákban.
 
 

Részvételi díj: 9.500 Ft/fő
(Az ár 30 fő fizető utasra van kalkulálva)

A részvételi díj tartalmazza:
- utazás turista autóbusszal
- idegenvezetés
- szervezési díj és ÁFA

Külön fizetendő:
- Bazilika belépődíj kb. 500 Ft/Fő
- Vár belépődíj kb. 2000 Ft/Fő
- Minaret kb. 500 Ft/fő
- Eger Kisvonat kb. 1.500 Ft/Fő

(Minden utas csak azt a belépőt fizetni, amit szeretne, de előre kérjük jelezni, mert be kell a csoportot jelentenünk)

Érdeklődni lehet:
Nyírség Utazási Iroda, Nyíregyháza, Kossuth tér 10.
Tel: 06-42/506-947
Mobil: 06-30/531-2137
Email: nyirtour@t-online.hu
Honlapcím: www.nyirsegutazas.hu
Facebook: facebook.com/nyirsegutazasiiroda
Engedélyszám: U 000404

Hozzájárulok, hogy a nyirsegutazas.hu személyes adataimat direkt marketing szolgáltatás nyújtása céljából az Adatkezelési Tájékoztatóban meghatározott módon, időtartamban és mértékben kezelje és a checkbox bejelölésével önként és kifejezetten hozzájárulok ahhoz, hogy az általam megadott e-mail címre a nyirsegutazas.hu utazás témakörben direkt marketing szolgáltatást nyújtson.