Hozzájárulok, hogy a weboldal látogatásakor a számítógépemen sütiket (cookie) helyezzen el, amelyek segítségével az oldalon tett látogatásom adatait webanalitikai céljából felhasználják.
Részletes tájékoztatás a Adatkezelési tájékoztató dokumentumban található. További információ.   Rendben, elfogadom

Busójárás Mohácson

     2021. Február 13.     
(1 nap)

Csoportok részére a kért időpontban is megszervezzük az utat
 

Csatlakozási lehetőségek:
Nyíregyháza, Debrecen, Karcag
 
Indulás: Hajnal 02:00 órakor Nyíregyházáról a Római Katolikus templom parkolójából (Kossuth tér 4.) (nem nyíregyházi lakosok ingyenesen tudnak parkolni). Hajnal. 03:00-kor Debrecenből TESCO parkoló - Kishegyesi u. oldala. Folyamatos utazás rövid pihenőkkel, érkezés Magyarország legdélebbi Duna-parti településére, Mohácsra, A város egyik legfőbb nevezetessége az évente megrendezett, ezrek által látogatott busójárás, amelyet 2009-ben felvettek az UNESCO szellemiörökség-listájára. A várostól délre történt 1526. augusztus 29-én a történelmi jelentőségű csata (mohácsi vész), melynek során a felkészületlen magyar sereg vereséget szenvedett a török túlerővel szemben.
 
A város legszebb és legforgalmasabb tere a Széchenyi tér. Itt található a Városháza. Megnézzük a belváros nevezetes épületeit. Mohács Történelmi Emlékpark megtekintése (busócsoport csónakos átkelése a Dunán, élőmunka bemutató, busómaszk faragás (fakultatív), néptánc bemutató, népművészeti és kézműves vásár, Busófelvonulás, Busóavatás, szabadfarsangolás, Farsangi koporsó vízrebocsátása, máglyagyújtás, busók körtánca. Hazaindulunk. Érkezés Debrecenbe és Nyíregyházára a késő esti órákban.
 Részvételi díj:16.500 Ft/fő
 (az ár 40 fő fizető utasra van kalkulálva)
 
 
A Részvételi díj tartalmazza:
- utazás turista autóbusszal
- idegenvezető, szervezési díj és ÁFA
 
Érdeklődni lehet:
Nyírség Utazási Iroda, 4400 Nyíregyháza, Kossuth tér 10.
Tel: 06-42/506-947
Mobil: 06-30/531-2137 
Email: nyirtour@t-online.hu
Honlapcím: www.nyirsegutazas.hu
Facebook: facebook.com/nyirsegutazasiiroda
Engedélyszám: U 000404
 

Hozzájárulok, hogy a nyirsegutazas.hu személyes adataimat direkt marketing szolgáltatás nyújtása céljából az Adatkezelési Tájékoztatóban meghatározott módon, időtartamban és mértékben kezelje és a checkbox bejelölésével önként és kifejezetten hozzájárulok ahhoz, hogy az általam megadott e-mail címre a nyirsegutazas.hu utazás témakörben direkt marketing szolgáltatást nyújtson.