Hozzájárulok, hogy a weboldal látogatásakor a számítógépemen sütiket (cookie) helyezzen el, amelyek segítségével az oldalon tett látogatásom adatait webanalitikai céljából felhasználják.
Részletes tájékoztatás a Adatkezelési tájékoztató dokumentumban található. További információ.   Rendben, elfogadom

Budapest, Budapest, de csodás... Adventkor is

2020.December 05.
          December 12.
          December 19.

(1 nap, szombat)


Csoportok részére a kért időpontban is megszervezzük az utat

Csatlakozási lehetőségek:
Nyíregyháza, Debrecen és az M3 autópálya pihenői.
 
Indulás: Reggel 06:00-kor Nyíregyházáról a Római Katolikus templom parkolójából (nem nyíregyházi lakosok ingyenesen tudnak parkolni), Debrecenből reggel 07:00-kor (Tesco parkoló – Kishegyesi u. oldala). Folyamatos utazás kis pihenővel, érkezés Budapestre, fővárosunkba, melynek nagy része a világörökség része. Programunkat autóbuszos városnézéssel kezdjük. Mielőtt megérkeznénk a Budai várnegyedbe, áthaladunk az Andrássy úton, Oktogonon, Nagykörúton, Margithídon és Lánchídon.Megérkezés után gyalogos séta keretein belül ismerkedünk a várnegyed nevezetességeivel: (Halászbástya, Mátyás templom, Táncsics börtöne, Bécsi kapu, Magdolna templom, Úri utca, Budai panoráma, Lábas házak, Houdini ház (kávészünet a Görgey szobornál), Karmelita udvar, Sándor Palota, Budavári Palota).13:00h kor ismét találkozunk az autóbusszal, mely elvisz minket a Lánchíd alatti (pesti rakpart) buszkiszállítóhoz. Szabad program (1,5 óra), ebéd lehetőség az V. kerület éttermeiben.15:00-tól Rövid séta a belvárosban (Duna korzó, Vigadó, Március 15. tér, Váci utca). Kb. 16:00-ra érkezés a Szent István Bazilikához, hazánk egyik legszebb, legjelentősebb egyházi templomához. A Bazilika meglátogatása után részt veszünk a Bazilika előtt megszervezett karácsonyi vásárban. A vásárban nagyon igényes kis bódékban kínálják az árusok portékáikat. A vásár gasztronómiai kínálata is figyelemre méltó (magyaros ízek, édesség különlegességek kóstolhatóak, illetve vásárolhatók). A karácsonyi fények megcsodálása után már adventi élményekkel feltöltődve este 19:30-kor indulunk haza. Érkezés Debrecenbe és Nyíregyházára a késő esti órákban.
Részvételi díj: 14.500 Ft/fő
(az ár 30 fő fizető utasra van kalkulálva)

A részvételi díj tartalmazza:
utazás turista autóbusszal,
idegenvezető végig a program során + helyi idegenvezető
szervezési díj és ÁFA

 
Belépődíjakat a részvételi díj nem tartalmaz (igény szerint mindenki magának választhatja meg , hogy belülről mit szeretne látni)
 
Érdeklődni lehet:
Nyírség Utazási Iroda; Nyíregyháza, Kossuth tér 10.
Tel: 06-42/506-947
Mobil: 06-30/531-2137   
Email: nyirtour@t-online.hu 
Honlapcím: www.nyirsegutazas.hu
Facebook:facebook.com/nyirsegutazasiiroda;  
Engedélyszám: U000404

Hozzájárulok, hogy a nyirsegutazas.hu személyes adataimat direkt marketing szolgáltatás nyújtása céljából az Adatkezelési Tájékoztatóban meghatározott módon, időtartamban és mértékben kezelje és a checkbox bejelölésével önként és kifejezetten hozzájárulok ahhoz, hogy az általam megadott e-mail címre a nyirsegutazas.hu utazás témakörben direkt marketing szolgáltatást nyújtson.