Hozzájárulok, hogy a weboldal látogatásakor a számítógépemen sütiket (cookie) helyezzen el, amelyek segítségével az oldalon tett látogatásom adatait webanalitikai céljából felhasználják.
Részletes tájékoztatás a Adatkezelési tájékoztató dokumentumban található. További információ.   Rendben, elfogadom

Brüsszel – London – Párizs

 Igény  szerinti  időpontban   –   9 nap / 6 éj 

1. nap: Elutazás a kért indulási helyről a délutáni órákban. Folyamatos utazás rövid pihenőkkel, éjszaka az autóbuszon.
 
2. nap: Délutáni órákban megérkezés Brüsszelbe, ahol gyalogos városnézés keretében ismerkedünk a város nevezetességeivel: Ízek utcája, Szent Mihály templom, Grand Place (főtér), városháza, városi múzeum. A tér, Brüsszel egyik legfontosabb turisztikai látnivalója, az óváros középpontja, 1998 óta az UNESCO világörökségének része és a híres Manneken Pis megtekintése. Este tranzitszállások elfoglalása Franciaország területén.
 
3. nap: Reggel átkelés komppal Dover fehér krétaszikláihoz. Első utunk az anglikán egyház fellegvárába, Canterbury-be vezet, ahol a katedrálist látogatjuk meg, majd Greenwichbe, a keleti és nyugati félteke találkozási helyére indulunk. Itt megtekintjük a Royal Observatory-t. A Temzén sétahajózval érkezünk Londonba, HMS Belfast csatahajó, Globe színház, London Bridge alatt elhaladva. Este szállás elfoglalása London környékén.
 
4. nap: Big Ben, Parlament, Westminster Apátság, St. James park, Buckingham palota, Whitehall, Downing Street 10, Trafalgar tér, Nelsons Coloumn. Délután a Tower of London felfedezése és a koronázási ékszerek megtekintése, majd séta a London egyik jelképévé vált Tower Bridge-en.
 
5. nap: A londoni városnézést délelőtt a British Múzeum bámulatos kincseinek szenteljük, majd séta London híres bevásárló utcáján, a Regent Street-en, ezután lehetőségünk adódik Madame Tussaud panoptikumának megtekintésére, végül London legszínesebb terét, a Picadilly Circus keressük fel.
 
6. nap: Reggel tovább folytatjuk londoni városnézésünket. Natural History vagy a Science Múzeum meglátogatása, később rövid pihenő a Hyde Parkban. Végezetül vásárlási lehetőség az Oxford Street-en. Búcsúzóul London panorámájának megtekintése a London Eye-ról.
 
7. nap: Reggel indulunk Anglia egyik legbájosabb kastélyához, a Leeds kastélyhoz, mely VIII. Henrik egyik kedvenc kastélya volt. Ezután átkelés csalagúttal a kontinensre. Este szállás elfoglalása a Párizs környéki tranzitszállóban.
 
8. nap: Egész napos városnézés Párizsban (Notre dame, Louvre, Invalidusok Dómja, Chaps-Élysées, Concorde-tér, Eiffel-torony megtekintése). Este hazaindulás, folyamatos utazás rövid pihenőkkel.
 
9. nap: Érkezés Magyarországra az esti órákban.
Részvételi díj:   116.000 Ft / fő
A részvételi díj minimum 40  fő esetén érvényes. Amennyiben a létszám több vagy kevesebb, az árat kérésére átkalkuláljuk.
 
A részvételi díj tartalmazza: autóbuszos utazás, szállás Holiday Parkban és F1 Hotel 2-3-4 ágyas szobákban, csatorna átkelést és idegenvezetést. 
A részvételi díj nem tartalmazza: belépőjegyeket, utasbiztosítást és étkezést.
Étkezés külön ár ellenében igényelhető.

Hozzájárulok, hogy a nyirsegutazas.hu személyes adataimat direkt marketing szolgáltatás nyújtása céljából az Adatkezelési Tájékoztatóban meghatározott módon, időtartamban és mértékben kezelje és a checkbox bejelölésével önként és kifejezetten hozzájárulok ahhoz, hogy az általam megadott e-mail címre a nyirsegutazas.hu utazás témakörben direkt marketing szolgáltatást nyújtson.