Hozzájárulok, hogy a weboldal látogatásakor a számítógépemen sütiket (cookie) helyezzen el, amelyek segítségével az oldalon tett látogatásom adatait webanalitikai céljából felhasználják.
Részletes tájékoztatás a Adatkezelési tájékoztató dokumentumban található. További információ.   Rendben, elfogadom

Ausztria: Bécs – Schönbrunn

1 nap

Csoportoknak, baráti táraságoknak, igény szerinti időpontban és a kért településről is megszervezzük a programot.

A kiírt árak 40 főre vannak kalkulálva.

Elutazás a kora reggeli órákban. Kis pihenőkkel érkezés Bécsbe, a császárvárosba. Ellátogatunk a Habsburgok nyári rezidenciájához, Schönbrunnba, mely Ausztria legismertebb műemléke és turisztikai látványossága. A legnagyobb eleganciát sugárzó barokk-rokokó stílusú szobák berendezése lenyűgöző. A 40 terem meglátogatása során elképzelhetjük, hogy milyen volt a királyi udvartartás élete a 18-19. században. Ezután autóbuszos városnézés Bécs központjában, majd gyalogos történelmi városnézés következik helyi idegenvezetővel. Ellátogatunk a Hofburgba (császári palota), a kulturális örökség csodálatos tárházába. Parlament, Városháza, Opera, Szent István dóm, Mária Terézia szobra, Habsburg kripta, Kapucinus templom, Ágostonrendi templom, Albertina, Gróf Széchenyi István szülőháza stb.). Délután szabadprogram. Este indulunk haza, érkezés a késő éjszakai órákban.
Részvételi díj: 13.900 Ft / fő
 
A részvételi díj nem tartalmazza a belépők árát
Utazás: légkondicionált autóbusszal
 
A részvételi díj Nyíregyházáról és Debrecenből van kalkulálva.
A részvételi díj a felszállás helyétől függően módosul.

Hozzájárulok, hogy a nyirsegutazas.hu személyes adataimat direkt marketing szolgáltatás nyújtása céljából az Adatkezelési Tájékoztatóban meghatározott módon, időtartamban és mértékben kezelje és a checkbox bejelölésével önként és kifejezetten hozzájárulok ahhoz, hogy az általam megadott e-mail címre a nyirsegutazas.hu utazás témakörben direkt marketing szolgáltatást nyújtson.