Hozzájárulok, hogy a weboldal látogatásakor a számítógépemen sütiket (cookie) helyezzen el, amelyek segítségével az oldalon tett látogatásom adatait webanalitikai céljából felhasználják.
Részletes tájékoztatás a Adatkezelési tájékoztató dokumentumban található. További információ.   Rendben, elfogadom

Adventi hangulat Zakopanéban és Lőcsén

(Szlovákia – Lengyelország)

          2020. December 05.  
                  December 12.

           (1 nap szombat) 

Csatlakozási lehetőségek: Debrecen, Nyíregyháza, Tokaj, Szerencs, Miskolc. 

Indulás: Reggel 05:00-kor Debrecenből (Tesco parkoló) 06:00 órakor Nyíregyházáról a Római Katolikus templom parkolójából (nem nyíregyházi lakosok ingyenesen tudnak parkolni). A legszebb felvidéki városok (Kassa – Eperjes – Lőcse – Késmárk) érintésével érkezünk a Tátraalján elhelyezkedő szépséges szepességi nagyvárosba Lőcsére, ahol ünnepi hangulat varázsolja el az idelátogatót. Megtekintjük a városházát, a Szent Jakab templomot, és a középkori történelmi belváros neves épületeit. Kis szabadprogram után tovább indulunk a lengyel Tátra és egyben Lengyelország legkedveltebb hegyi üdülőközpontjába, Zakopanéba. Séta az adventi fényekben tündöklő üdülővárosban. Megnézzük Zakopane gorál motívumokkal díszített templomait és a régi temetőt, ahol híres lengyelek vannak eltemetve. Majd fogaskerekűvel lehetőség van feljutni a Gubalówka-hegyre (1.128 m), ahonnan gyönyörű kilátás nyílik a városra és az azt körülölelő hegyekre. Itt már megkóstolhatjuk a helyi ínyenc ízeket (faszénen sült húsok, kolbász, hurka stb.). A város nevezetességeinek megtekintése után vásárlási lehetőség van a lengyel piacon és a sétálóutcában (helyi kézműves termékek, igényes, szépen kidolgozott bőráruk, fafaragványok, ízletes tradicionális füstölt házi sajtok, karácsonyi ajándékok és dekorációk, édességek, cipők, papucsok, sapkák, kesztyűk és több ezer csábító termék). A vásárlás közben forralt borral vagy mézes sörrel melegíthetjük fel magunkat. Az adventi hangulat és a karácsonyi fények bűvöletétől megtelve az esti órákban indulunk haza. Rövid pihenőkkel érkezünk Nyíregyházára, majd Debrecenbe a késő esti órákban.

Részvételi díj:12.500 Ft/fő
(az ár 40 fő fizető utasra van kalkulálva)
 
 
A részvételi díj tartalmazza: 
utazás nemzetközi engedéllyel rendelkező autóbusszal
idegenvezető, szervezési díj és ÁFA
 
Belépők: Helyszínen fizetendő (csak az fizeti, aki igényli)
Lőcse: Szent Jakab templom
Zakopane: Gubalówka felvonó
 
Érdeklődni lehet:
Nyírség Utazási Iroda, Nyíregyháza, Kossuth tér 10.
Tel: 06-42/506-947; Mobil: 06-30/531-2137;
Email: nyirtour@t-online.hu;
Honlapcím: www.nyirsegutazas.hu;
Facebook: facebook.com/nyirsegutazasiiroda; Engedélyszám: U000404

Hozzájárulok, hogy a nyirsegutazas.hu személyes adataimat direkt marketing szolgáltatás nyújtása céljából az Adatkezelési Tájékoztatóban meghatározott módon, időtartamban és mértékben kezelje és a checkbox bejelölésével önként és kifejezetten hozzájárulok ahhoz, hogy az általam megadott e-mail címre a nyirsegutazas.hu utazás témakörben direkt marketing szolgáltatást nyújtson.