Hozzájárulok, hogy a weboldal látogatásakor a számítógépemen sütiket (cookie) helyezzen el, amelyek segítségével az oldalon tett látogatásom adatait webanalitikai céljából felhasználják.
Részletes tájékoztatás a Adatkezelési tájékoztató dokumentumban található. További információ.   Rendben, elfogadom

Adventi hangulat Zakopanéban és Bártfán

Lengyelország - Szlovákia

2022. december 03 - 04.
          december 10 - 11.
         

          2 nap / 1 éj
Csoportok részére a kért időpontban is megszervezzük az utat!

Csatlakozási lehetőségek
Debrecen, Nyíregyháza, Miskolc

1. nap: Debrecen – Nyíregyháza – Miskolc – Késmárk – Zsgyár – Zakopane
Elutazás Debrecenből és Nyíregyházáról a kora reggeli órákban. Kassa – Eperjes – Lőcse – Késmárk érintésével érkezünk a Szlovák-Tátra egyik legkedveltebb üdülőfalujába, Zsgyárra. Egy hangulatos gorál étteremben megkóstolhatjuk a helyi ízeket (káposztaleves, sztrapacska, szlovák sör, stb.). Továbbindulunk a lengyel Tátra és egyben Lengyelország legkedveltebb hegyi üdülőközpontjába, Zakopanéba. Városnéző sétánk során meglátogatjuk a II. János Pál pápa tiszteletére épített Gorál Templomot, majd gyalogos városnézés Zakopane hangulatos városközpontjában (gorál építészeti emlékek, fatemplom, régi temető). Majd az estig tartó szabadprogramban a belváros hangulatos sétálóutcáján lehetőség van lovas szánozni (hó esetén). Siklóval lehetőség van feljutni a Gubałówka-hegyre (1.128 m), ahonnan gyönyörű kilátás nyílik a városra és a Magas-Tátra vonulatára. Szállás elfoglalása, vacsora (1 éj). Este egy hangulatos, tipikus kandallós gorál kocsmában élőzene hallgatása mellett tölthetjük el esténket.

2. nap: Zakopane – Nedec – Bártfa – Miskolc – Nyíregyháza – Debrecen
Reggeli után Zakopanéban reggel 10 óráig vásárlási lehetőség a piacon és a sétálóutcában (helyi kézműves termékek, igényes, szépen kidolgozott bőráruk, fafaragványok, ízletes tradicionális füstölt házi sajtok, édességek, cipők, papucsok, sapkák, kesztyűk és több ezer csábító termék). Vásárlás közben forralt borral vagy mézes sörrel melegíthetjük fel magunkat. Továbbindulunk Bukowinán át a Dunajec völgyébe, ahol megtekintjük Nedec várát, mely magyar-lengyel határvár volt 1918-ig. Majd a felvidék gyönyörű tájain továbbhaladva érkezünk Szlovákia egyik legszebb városába, Bártfára. Bártfa főtere valamennyi felvidéki város közül a legtökéletesebben őrzi a középkor hangulatát. Az ódon hangulatú középkori várfallal körülvett várost - mely három kaput és tíz bástyát őrzött meg az utókornak - 2000-ben az UNESCO Világörökség részévé nyilvánították. Belvárosi sétánk során a főtér közepén álló kora reneszánsz városházát, a mögötte lévő gótikus Szent Egyed templomot tekintjük meg. Indulás haza. Eperjes – Kassa – Miskolc útvonalon érkezünk Nyíregyházára, majd Debrecenbe a késő esti órákban.

Részvételi díj: 34.500 Ft / fő
(A részvételi díj30 fő fizető utasra van kalkulálva)
 
Részvételi díj tartalmazza:
-utazás nemzetközi engedéllyel rendelkező turista autóbusszal
-1 éj szállás gurál panzióban Zakopanéban
-idegenvezetés, szervezési díj, ÁFA
 
Külön fizetendő:
-félpanzió (1 reggeli + 1 vacsora): 3.500 Ft / fő 
 (a program félpanzióval foglalható)
-belépők és járulékos költségek ára kb. 100 PLN / fő + 10 euró / fő
 Minden utas csak azt a belépőt fizeti, ahova szeretne bemenni!
-BBP biztosítás, útlemondási biztosítás (Irodánkban köthető)
 
Egyágyas felár: 9.500 Ft / fő
(csak azoknak az Utasoknak kell fizetni, akik egyedül alszanak egy szobában)
 
Érdeklődni lehet:
Nyírség Utazási Iroda; Nyíregyháza, Kossuth tér 10.
Tel: 06-42/506-947; 
Mobil: 06-30/531-2137,   
Email: nyirtour@t-online.hu ; 
Honlapcím: www.nyirsegutazas.hu
Facebook:facebook.com/nyirsegutazasiiroda;  
Engedélyszám: U000404
      

Hozzájárulok, hogy a nyirsegutazas.hu személyes adataimat direkt marketing szolgáltatás nyújtása céljából az Adatkezelési Tájékoztatóban meghatározott módon, időtartamban és mértékben kezelje és a checkbox bejelölésével önként és kifejezetten hozzájárulok ahhoz, hogy az általam megadott e-mail címre a nyirsegutazas.hu utazás témakörben direkt marketing szolgáltatást nyújtson.