Hozzájárulok, hogy a weboldal látogatásakor a számítógépemen sütiket (cookie) helyezzen el, amelyek segítségével az oldalon tett látogatásom adatait webanalitikai céljából felhasználják.
Részletes tájékoztatás a Adatkezelési tájékoztató dokumentumban található. További információ.   Rendben, elfogadom

Advent Zakopanéban – Krakkói és kassai kirándulással

Három város karácsonyi vására (Lengyelország-Csehország)

2020. december 04 - 06.
          december 11 - 13.
 
      3 nap / 2 éj

Csatlakozási lehetőségek: 
Debrecen, Nyíregyháza, Miskolc

1. nap: Elutazás Debrecenből és Nyíregyházáról a kora reggeli órákban. A legszebb felvidéki városok (Kassa – Eperjes – Lőcse – Késmárk) érintésével érkezünk a Magas-Tátra legismertebb, gurálok által lakott hagyományőrző falujába, Zsgyárba (kávészünet). Kis pihenő után továbbindulunk a lengyel Tátra és egyben Lengyelország legkedveltebb hegyi üdülőközpontjába, Zakopanéba. Megnézzük Zakopane gurál motívumokkal díszített templomait és a régi temetőt, ahol híres lengyelek vannak eltemetve. Majd siklóval feljuthatunk a Gubałówka-hegyre (1.128 m), ahonnan csodálatos panoráma tárul a havas tátrai hegycsúcsokra. Délután részt veszünk a karácsonyi kavalkádban, ahol nagyon ízléses ajándékokat lehet vásárolni és a hangulatos gurál kocsmákban forralt borozgatni. Esti séta az adventi fényekben tündöklő üdülővárosban (hó esetén lovasszánozási lehetőség). Szállás elfoglalása (2 éj), vacsora.

2. nap: Ezen a napon fakultatív kirándulási lehetőség van Krakkóba

Az egész napos fakultatív program ára: 8.900 Ft / fő + belépők (minimális létszám: 20 fő)

Azok az utasok, akik Zakopanéban maradnak, önállóan töltik el a napjukat.

A krakkói kiránduláson résztvevőkkel városnéző sétát teszünk Krakkó óvárosában és a királyi várban, mely az UNESCO Világörökség listáján is szerepel. Királyi vár és székesegyház megtekintése. Ezután gyalogos séta az Óvárosban: Jagelló Egyetem, Posztócsarnok, Mária templom. Városlátogatás után séta az adventi forgatagban, ahol több mint 150 bódéban kínálják az árusok a gyönyörű, igényes termékeiket. Közben meg lehet kóstolni az ünnepi ételeket és italokat. Este visszaindulás Zakopanéba. Szállás, vacsora.

3. nap: Reggeli. Zakopanéból kb. 11 órakor indulunk el Kassára, ahol a karácsonyi díszbe öltözött város főterén teszünk sétát (Szent Erzsébet dóm, Orbán torony, városi színház, stb.). A hangulatos karácsonyi vásár árusai hagyományőrző kézműves ajándékokat kínálnak. Séta közben forralt borral vagy mézes sörrel melegíthetjük fel magunkat. A kora esti órákban indulunk haza. Érkezés Miskolcon át Nyíregyházára, majd Debrecenbe.

Részvételi díj: 36.900 Ft / fő

 

A részvételi díj tartalmazza:

-utazás nemzetközi engedéllyel rendelkező turista autóbusszal
-2 éj szállás Zakopanéban 2 ágyas zuhanyzós gorál panzióban
-idegenvezetés, szervezési díj és ÁFA

 

A részvételi díj nem tartalmazza:

- félpanzió (2 reggeli + 2 vacsora): 8.000 Ft / f (a program félpanzióval foglalható)
- helyszínen fizetendő belépők és járulékos költségek ára kb. 120 PLN / fő + kb. 10 euró / fő
- BBP biztosítás, útlemondási biztosítás (Irodánkban köthető)

 

Minimium létszám: 35 fő
Egyágyas felár: 1
2.000 Ft / fő (csak azoknak az Utasoknak kell fizetni, akik egyedül alszanak egy szobában).
 
 
Érdeklődni lehet:
Nyírség Utazási Iroda; 
Nyíregyháza, Kossuth tér 10.
Tel: 06-42/506-947; 
Mobil: 06-30/531-2137,   
Email: nyirtour@t-online.hu ; 
Honlapcím: www.nyirsegutazas.hu
Facebook:facebook.com/nyirsegutazasiiroda;  
Engedélyszám: U000404
 
    

Hozzájárulok, hogy a nyirsegutazas.hu személyes adataimat direkt marketing szolgáltatás nyújtása céljából az Adatkezelési Tájékoztatóban meghatározott módon, időtartamban és mértékben kezelje és a checkbox bejelölésével önként és kifejezetten hozzájárulok ahhoz, hogy az általam megadott e-mail címre a nyirsegutazas.hu utazás témakörben direkt marketing szolgáltatást nyújtson.