Hozzájárulok, hogy a weboldal látogatásakor a számítógépemen sütiket (cookie) helyezzen el, amelyek segítségével az oldalon tett látogatásom adatait webanalitikai céljából felhasználják.
Részletes tájékoztatás a Adatkezelési tájékoztató dokumentumban található. További információ.   Rendben, elfogadom

Advent Miskolcon én Miskoltapolcán (Barlangfürdőzéssel)

2021. December 04.
          December 11.
      (1 nap, szombat)

Csoportok részére a kért időpontban is megszervezzük az utat!

Csatlakozási lehetőségek:
Debrecen, Nyíregyháza, Nyírtelek, Tokaj, Szerencs 
 
Indulás: Reggel 07:00-kor Debrecenből (Tesco parkoló – Kishegyesi u. oldala).  reggel 08.00-kor Nyíregyházáról a Római Katolikus templom parkolójából (nem nyíregyházi lakosok ingyenesen tudnak parkolni), Folyamatos utazás, érkezés Miskolctapolcára, ahol a látványos barlangfürdő szolgáltatásait vehetjük igénybe. A Barlangfürdő melegforrások felett elhelyezkedő barlangban kialakított fürdőhely Miskolctapolcán. Országunk egyik leglátogatottabb turistalátványossága. A 30 °C-os víz és a barlang klímája gyógyhatású. Mivel a fürdő jelentős része zárt és a víz meleg, egész évben látogatható. 2016-ban elnyerte az év fürdője címet. (aki nem szeretne barlangfürdőzni, annak szabadprogram).  A Miskolctapolcai barlangfürdőzés után Miskolc belvárosába utazunk, ahol részt veszünk a karácsonyi forgatag rendezvénysorozatába. A nagyon igényes karácsonyi vásár bódéiban csodálatos népművészeti, illetve karácsonyi ajándéktárgyak közül válogathatunk. Megkóstolhatjuk a helyi ízeket. Üzletek sokasága is kínálja portékáit. Adventi hangulatban indulunk haza a karácsonyi fények megcsodálása után. Érkezés Nyíregyházára és Debrecenbe a késő esti órákban. 
Részvételi díj: 9.500 Ft/fő  
 (az ár 30 fő fizető utasra van kalkulálva)
 
A részvételi díj tartalmazza:
 - utazás turista autóbusszal, 
-  idegenvezető végig a program során
-  szervezési díj és ÁFA
 
Külön fizetendő:
- Barlangfürdő belépő
(aki nem szeretne barlangfürdőzni, annak szabadprogram)
 
Érdeklődni lehet:
Nyírség Utazási Iroda, Nyíregyháza, Kossuth tér 10.
Tel: 06-42/506-947
Mobil: 06-30/531-2137
Email: nyirtour@t-online.hu
Honlapcím: www.nyirsegutazas.hu
Facebook: facebook.com/nyirsegutazasiiroda
Engedélyszám: U000404 

Hozzájárulok, hogy a nyirsegutazas.hu személyes adataimat direkt marketing szolgáltatás nyújtása céljából az Adatkezelési Tájékoztatóban meghatározott módon, időtartamban és mértékben kezelje és a checkbox bejelölésével önként és kifejezetten hozzájárulok ahhoz, hogy az általam megadott e-mail címre a nyirsegutazas.hu utazás témakörben direkt marketing szolgáltatást nyújtson.