Hozzájárulok, hogy a weboldal látogatásakor a számítógépemen sütiket (cookie) helyezzen el, amelyek segítségével az oldalon tett látogatásom adatait webanalitikai céljából felhasználják.
Részletes tájékoztatás a Adatkezelési tájékoztató dokumentumban található. További információ.   Rendben, elfogadom

Advent Grazban

(Ausztria)

2020. december 05-06.

2 nap/1 éj

Csatlakozási lehetőségek: Nyíregyháza, Debrecen, M3 autópálya pihenői, Budapest, Székesfehérvár, Veszprém, Körmend
 
1.nap: Nyíregyháza – Debrecen - M3 autópálya pihenői – Budapest – Székesfehérvár - Veszprém – Körmend - Rábafüzes (határátkelés) - Graz 
Elutazás Nyíregyházáról illetve Debrecenből a hajnali órákban. Folyamatos utazás, rövid pihenőkkel. Megérkezés Grazba, Ausztria második legnagyobb városa, mely a Mura folyó két partjára épült. A város 2003-ban elnyerte az Európa Kulturális Fővárosa címet, óvárosát pedig az UNESCO a Világörökség részévé nyilvánította. Programunkat városnézéssel kezdjük. Sétát teszünk a karácsonyi díszbe öltözött romantikus városban. Felvonóval felmegyünk a Schlossbergre (Várhegy), ahol csodás kilátásban lehet részünk. Megtekintjük a Dómot, mauzóleumot, Művészetek háza, barokk paloták, főhercegi rezidencia, Jezsuita rendház stb..). Graz, Ausztria adventi fővárosa is lehetne, hiszen alig találni még egy olyan osztrák települést, ahol a város életében ilyen nagy szerepet játszana a karácsonyi időszak. A város különlegessége ilyenkor az 50 tonna jégből faragott Adventi Betlehem, de a Városházán látható hatalmas adventi kalendáriumot is érdemes megtekinteni. Az óváros valamennyi nagyobb terén adventi vásárok várják az érdeklődőket. Karácsonyfadíszek, kézműves alkotások és különleges ajándékok közül válogathatunk, a vásárt pedig belengi a karácsonyi sütemények és helyi finomságok, valamint a gőzölgő forralt bor, a gyümölcsbor és a puncs édeskés illata. Délután szabadidő a hangulatos karácsonyi vásárban. Este szállás elfoglalása (1 éj).
 
2.nap: Graz - Rábafüzes – Körmend – Veszprém – Székesfehérvár- Budapest – M3 autópálya pihenői-Debrecen – Nyíregyháza
Reggeli után folytatjuk városnéző programunkat, majd további szabadidőre is lesz lehetőség a hangulatos adventi forgatagban. Délután indulunk haza. Érkezés Budapestre az esti, Debrecenbe és Nyíregyházára a késő esti órákban.

 

Részvételi díj: 42.500 Ft/fő
      (a program 35 főre van kalkulálva)
 

A részvételi díj tartalmazza:

- utazás nemzetközi engedéllyel rendelkező turista autóbusszal
- 1 éj szállás Graz környékén 2 ágyas zuhanyzós szobákban
 

Külön fizetendő:

- félpanzió (1 reggeli + 1 vacsora): 6.500 Ft / fő (a program félpanzióval foglalható)
- helyszínen fizetendő belépők és járulékos költségek ára kb. 40 euró / fő
- BBP biztosítás, útlemondási biztosítás (irodánkban köthető)
 

Egyágyas felár: 14.000 Ft / fő (csak azoknak az Utasoknak kell fizetni, akik egyedül alszanak egy szobában)

Érdeklődni lehet:
Nyírség Utazási Iroda, 4400 Nyíregyháza, Kossuth tér 10.
Tel: 06-42/506-947   
Mobil: 06-30/531-2137
Email: nyirtour@t-online.hu
Honlapcím: www.nyirsegutazas.hu
Facebook: facebook.com/nyirsegutazasiiroda 
Engedélyszám: U 000404

Hozzájárulok, hogy a nyirsegutazas.hu személyes adataimat direkt marketing szolgáltatás nyújtása céljából az Adatkezelési Tájékoztatóban meghatározott módon, időtartamban és mértékben kezelje és a checkbox bejelölésével önként és kifejezetten hozzájárulok ahhoz, hogy az általam megadott e-mail címre a nyirsegutazas.hu utazás témakörben direkt marketing szolgáltatást nyújtson.