Hozzájárulok, hogy a weboldal látogatásakor a számítógépemen sütiket (cookie) helyezzen el, amelyek segítségével az oldalon tett látogatásom adatait webanalitikai céljából felhasználják.
Részletes tájékoztatás a Adatkezelési tájékoztató dokumentumban található. További információ.   Rendben, elfogadom

A Magas Tátra gyöngyszeme: Zakopane

2022. március 26.

(1 nap,szombat)

Csatlakozási lehetőségek:Debrecen, Nyíregyháza, Miskolc

Indulás  Debrecenből hajnal 04:00 - kor (Kishegyes úti Tesco parkoló), Nyíregyházáról 05:00-kor Római Katolikus templom parkolója(Kossuth tér 4.). Folyamatos utazással, rövid megállókkal érkezés a Tátra gyöngyszemébe, Zakopanéba a délelőtti órákban. Zakopane nemcsak lélegzetelállító havas csúcsairól, völgyeiről híres, hanem a múltat idéző erkélyes, egymás fölé magasodó tetőzetű, zsindelyes, szép fafaragású, jellegzetesen zakopanei stílusú gorál házairól is. Rövid belvárosi séta közben meglátogatjuk a híres ótemplomot, a „hősök temetőjét”. Ezt követően szabad program keretében felfedezhetjük a hosszú sétálóutcát, mely  folytatódik a híres „zakopanei piacon”. A lengyel piacon számtalan eladó csábítja a vásárlókat értékes bőráruktól kezdve a mindenféle ruhaneműkig, ajándéktárgyakon keresztül a jellegzetes füstölt gurál sajtig. A szabadidő alatt lehetőség nyílik még feljutni a Gubalowka csúcsra, ami 1123 méter magasra szállítja a kirándulókat. A Gubalowka csúcsról szép idő esetén gyönyörű panoráma tárul elénk. A helyiek közkedvelt kirándulóhelye számtalan étkezési lehetőséget is kínál. Késő délután indulunk haza. Érkezés Nyíregyházára majd Debrecenbe a késő esti órákban.

Részvételi díj: 16.900 Ft/fő
(a részvételi díj 30 fő fizető utasra van kalkulálva) 

A részvételi díj tartalmazza:
- utazás nemzetközi engedéllyel rendelkező  turista autóbusszal
- idegenvezetés, szervezési díj és Áfa

Külön fizetendő:
-belépők és járulékos költségek ára (kb. 60 PLN)
  
Minden utas csak azt a belépőt fizeti,  ahova szeretne bemenni!
-BBP biztosítás (irodánkban köthető)

Érdeklődni lehet:
Nyírség Utazási Iroda, Nyíregyháza, Kossuth tér 10.
Tel: 06-42/506-947   
Mobil: 06-30/531-2137
Email: nyirtour@t-online.hu
Honlapcím: www.nyirsegutazas.hu
Facebook: facebook.com/nyirsegutazasiiroda 
Engedélyszám: U000404

Hozzájárulok, hogy a nyirsegutazas.hu személyes adataimat direkt marketing szolgáltatás nyújtása céljából az Adatkezelési Tájékoztatóban meghatározott módon, időtartamban és mértékben kezelje és a checkbox bejelölésével önként és kifejezetten hozzájárulok ahhoz, hogy az általam megadott e-mail címre a nyirsegutazas.hu utazás témakörben direkt marketing szolgáltatást nyújtson.