Hozzájárulok, hogy a weboldal látogatásakor a számítógépemen sütiket (cookie) helyezzen el, amelyek segítségével az oldalon tett látogatásom adatait webanalitikai céljából felhasználják.
Részletes tájékoztatás a Adatkezelési tájékoztató dokumentumban található. További információ.   Rendben, elfogadom

A Dunakanyar gyöngyszemei adventi csillogásban: Esztergom, Szentendre

      2021. December 11.
  
           (1 nap szombat) 

     Csoportok részére a kért időpontban is megszervezzük az utat!

Csatlakozási lehetőségek:
Debrecen, Nyíregyháza és az M3 autópálya pihenői.
 
Indulás: Reggel 05:00-kor Debrecenből TESCO parkoló (Kishegyesi út oldala), 06:00 órakor Nyíregyházáról a Római Katolikus templom parkolójából (Kossuth tér 4.) (nem nyíregyházi lakosok ingyenesen tudnak parkolni).
Folyamatos utazás rövid pihenőkkel, érkezés Esztergomba, Magyarország egykori fővárosába, mely a keresztény államalapításunk bölcsője. Bazilikalátogatás, királyi, majd érseki palota, a világhírű Főszékesegyházi kincstár, altemplom kriptája – itt temették el Vitéz Jánost, Bakócz Tamást és a mártír Mindszenty József bíborost. Továbbindulunk Magyarország egyik leghangulatosabb városkájába Szentendrére, mely már lenyűgözően szép ünnepi díszben várja az idelátogatót. A kis ékszerdoboz városka művészetével és kultúrájával ragadja magával a látogatót. A város kultúráját elsősorban a délszláv örökség, illetve a városhoz köthető, leginkább kortárs művészek határozzák meg. A szláv kultúra egyik legjelentősebb képviselője a város szülötte, Jakov Ignjatovics szerb író, de jelentős hatása van a délszláv népi-, ill. egyházi zenének is. A kortárs előadók legismertebb köre a híres Szentenderi festőiskola utódaként 1972-ben létrejött Vajda Lajos Studió, majd az annak nyomán 1979-ben megalakult A.E.Bizottság underground együttes. Szabadprogram keretein belül vásárlási lehetőség van a nagyon igényes karácsonyi portékákból. A kivilágított város megcsodálása után indulunk haza. Érkezés a késő esti órákban.

           Részvételi díj:12.500 Ft/fő
           (az ár 30 fő fizető utasra van kalkulálva)

 

A részvételi díj tartalmazza:
-utazás turista autóbusszal
-idegenvezető
-szervezési díj és ÁFA
 
Érdeklődni lehet:
Nyírség Utazási Iroda
Nyíregyháza, Kossuth tér 10.
Tel: 06-42/506-947   
Mobil: 06-30/531-2137
Email: nyirtour@t-online.hu
Honlapcím: www.nyirsegutazas.hu
Facebook: facebook.com/nyirsegutazasiiroda 
Engedélyszám: U000404

Hozzájárulok, hogy a nyirsegutazas.hu személyes adataimat direkt marketing szolgáltatás nyújtása céljából az Adatkezelési Tájékoztatóban meghatározott módon, időtartamban és mértékben kezelje és a checkbox bejelölésével önként és kifejezetten hozzájárulok ahhoz, hogy az általam megadott e-mail címre a nyirsegutazas.hu utazás témakörben direkt marketing szolgáltatást nyújtson.