Hozzájárulok, hogy a weboldal látogatásakor a számítógépemen sütiket (cookie) helyezzen el, amelyek segítségével az oldalon tett látogatásom adatait webanalitikai céljából felhasználják.
Részletes tájékoztatás a Adatkezelési tájékoztató dokumentumban található. További információ.   Rendben, elfogadom
A kiválasztott ajánlat nem található. Válasszon a szállás / program egyéb ajánlatai közül!

$result


   

$program


   

$trip


   

$tags


   

$tags_full


 

Horvátország - Isztria

Utazás alapadatai

3 csillag
Busz
1 felnőtt
2019-08-16, 5 nap / 4 éj
Szálloda (Pünkösd)
Ellátás nélkül
Egyágyas Szállodában
Teljes ár
89.500 HUF

Le ne maradj!

Horvátország festői kis ország, amelyet mérhetetlen gazdagsággal áldott meg a természet. Öblökkel tagolt tengerpartok, több mint ezer sziget, napfényes strandok, magas hegyek, szilaj hegyi folyók ejtik a turistákat újra és újra ámulatba. A fél Magyarországnyi területen 7 nemzeti park van, de szinte bárhova megyünk, mindenhol az áttetsző tenger, az érintetlen dús növényzet vagy az ember által lakatlan, kopár mészkőhegyek fogadnak minket.

Csatlakozási lehetőségek:      Nyíregyháza, Debrecen, M3 autópálya pihenői, Miskolc, Gyöngyös, Budapest, M7 autópálya pihenői

1. nap: Debrecen – Nyíregyháza – Budapest – Letenye – Opatija
Indulás Debrecenből és Nyíregyházáról a hajnali órákban. Utazás Letenyén keresztül az Isztriai-félszigetreOpatijába. Az opatijai riviéra több mint 40 km hosszúságban húzódik a Kvarner-öböl partján. A város Abbázia néven a monarchia idejében honfitársainknak is kedvenc üdülőhelye volt. Egyedülálló mikroklímája miatt egész évben balzsamosan langyos itt a levegő és örökzöld a növényzet. Szállás mind a 4 éjszaka az Isztriai-félszigeten.

2. nap: Kirándulás az Isztriai-félszigeten: Pula – Rovinj – Poreč – Limski-fjord
Reggeli után egész napos kirándulást teszünk az Isztriai-félszigeten. Első állomásunk Pula, melynek minden kövén a római örökség érződik.  Az amfiteátrum megtekintése után továbbutazunk Rovinjba. A hangulatos óvárosban megtekintjük a Szent Euphemia  templomot, melynek velencei mintára készült harangtornya uralja a város látképét. Poreč felé folytatjuk utunkat (útközben rövid megálló a Limski-fjordnál). Séta a hangulatos óvárosban, majd este visszaérkezés, a szálláshelyre.

3. nap: Plitvicei Nemzeti Park  (A mai napon Fakultatív programlehetőséget ajánlunk)
Ezen a napon a Plitvicei-tavak csodálatos vidékére utazunk. Nevezhetjük smaragdzöldnek vagy türkízzöldnek a Plitvicei-tavak vizét, tény és való, hogy a sűrű erdővel övezett 18 tó és 92 vízesés fűzére feledhetetlenül szép. A védett nemzeti park 1979-től az UNESCO Világörökség része. Barangolás gyalog és hajóval.
Az egész napos program ára: 5.900 Ft / fő + belépőjegy

4. nap: Rijeka (Fiume) – Krk-sziget
Reggeli után rövid városnézés Rijeka belvárosában (Trsat vára), majd ellátogatunk Horvátország második legnagyobb szigetére. A szigetek közül ez a legkönnyebben megközelíthető, mivel egyszerűen egy hídon áthajthatunk a szárazföldről. Ismerkedés a sziget központjával, Krk várossal. Délután szabadprogram, séta a tengerparton.

5. nap: Zágráb – Letenye – Budapest – Nyíregyháza – Debrecen
Reggeli után Zágráb felé vesszük utunkat. Rövid belvárosi séta után indulunk Magyarországra, érkezés a késő esti órákban.

 

Részvételi díj: 89.500 Ft / fő

Részvételi díj tartalmazza:
utazás nemzetközi engedéllyel rendelkező turista autóbusszal,
4 éj 3* szállodában az Isztriai-félszigeten,
idegenvezetés

Részvételi díj nem tartalmazza:
félpanzió (4 reggeli + 4 vacsora): 18.500 Ft / fő,
helyszínen fizetendő belépők és járulékos költségek ára kb. 80 € / fő,
BBP biztosítás (Irodánkban is köthető)

Minimum létszám: 35 fő

Egyágyas felár: 25.000 Ft / fő

Érintett területek

 • Horvátország
 • Porec
 • Isztria

További ajánlatok (időpontok és árak)

Itt választhat másik időpontot, majd megadhatja az utazók számát is.

Indulási időpont

Kérjük válassza ki az önnek megfelelő indulási időpontot

Ajánlatok szűkítése

Az alábbi feltételek megadásával pontosíthatja az ajánlatot

Ajánlatok

Kérjük válasszon a lenti lehetőségek közül, utána meg tudja adni az utasok számát és kiválaszthatja a kívánt szobatípust / elhelyezést. (Az itt szerepltetett ár a Szervező által megadott 1 fő részvételi díja)