Hozzájárulok, hogy a weboldal látogatásakor a számítógépemen sütiket (cookie) helyezzen el, amelyek segítségével az oldalon tett látogatásom adatait webanalitikai céljából felhasználják.
Részletes tájékoztatás a Adatkezelési tájékoztató dokumentumban található. További információ.   Rendben, elfogadom

Komárom ,Komárno (Szlovákia), Révkomárom

Észak Gibraltárja

2021. Május 15.
                Október 23. 
                   (1 nap szombat)

   

Csatlakozási lehetőségek:
Debrecen, Nyíregyháza és M3 autópálya pihenői

Indulás: Reggel 05:00-kor Debrecen Tesco Parkoló (Kishegyesi u. oldala), 06:00-kor Nyíregyházáról a Római Katolikus templom parkolójából (nem nyíregyházi lakosok ingyenesen tudnak parkolni)Rövid pihenővel érkezünk Komáromba. A város a trianoni békeszerződés után kettészakadt és az északi városrész Komárno néven Csehszlovákia része lett. 1938-ban az első bécsi döntés értelmébe a felvidék magyar lakta területeinek visszacsatolása után újra egyesült a két Komárom, de a II. világháború ismét szétválasztotta. Komárom járási székhely és Nyitra kerület 3. legnépesebb városa. A szlovákiai magyarság legfontosabb kulturális és politikai központja. A szlovák oldalon lévő Komárnoval az Erzsébet híd kapcsolja össze a várost. Komárom legfőbb nevezetessége a várost körülölelő erődrendszer, mely szerepel az UNESCO világörökségi javaslati listán. Városnéző sétánk során ismerkedünk a főbb látnivalókkal (Nádor utca, Szent András templom, Városháza, Európa Udvar, Öregvár és Újvár, stb.). A közös séta után szabadprogram. Lehetőség van megkóstolni a szlovák gasztronómiai specialitásokat, sörözési lehetőség. Késő délután hazaindulunk, érkezés Debrecenbe és Nyíregyházára a késő esti órákban.

Részvételi díj:  15.000 Ft + 10 euró/fő 
(az ár 40 fő fizető utasra van kalkulálva)
 
A részvételi díj tartalmazza:
- utazás nemzetközi engedéllyel rendelkező turista autóbusszal
- idegenvezető
- szervezési díj és ÁFA

Külön fizetendő:
Belépők

 
Érdeklődni lehet: 
Nyírség Utazási Iroda, 4400 Nyíregyháza, Kossuth tér 10.
Tel: 06-42/506-947   
Mobil: 06-30/531-2137
Email: nyirtour@t-online.hu
Honlapcím: www.nyirsegutazas.hu
Facebook: facebook.com/nyirsegutazasiiroda 
Engedélyszám: U 000404
Az utazáshoz érvényes útlevél vagy személyi igazolvány szükséges!

Hozzájárulok, hogy a nyirsegutazas.hu személyes adataimat direkt marketing szolgáltatás nyújtása céljából az Adatkezelési Tájékoztatóban meghatározott módon, időtartamban és mértékben kezelje és a checkbox bejelölésével önként és kifejezetten hozzájárulok ahhoz, hogy az általam megadott e-mail címre a nyirsegutazas.hu utazás témakörben direkt marketing szolgáltatást nyújtson.