Hozzájárulok, hogy a weboldal látogatásakor a számítógépemen sütiket (cookie) helyezzen el, amelyek segítségével az oldalon tett látogatásom adatait webanalitikai céljából felhasználják.
Részletes tájékoztatás a Adatkezelési tájékoztató dokumentumban található. További információ.   Rendben, elfogadom

Erdély – Arad, Temesvár

2 nap / 1 éj

Csoportoknak, baráti táraságoknak, igény szerinti időpontban és a kért településről is megszervezzük a programot.

A kiírt árak 40 főre vannak kalkulálva.

1.nap
Elutazás a kora reggeli órákban. Elsőként Aradon, a 13 aradi vértanú emlékművénél tesszük tiszteletünket, majd a közelmúltban újraállított Szabadság szobrot keressük fel. Ezt követően történelmi emlékséta következik a városban (Kultúrpalota, Állami Színház, szerb ortodox templom stb). Este érkezés a szálláshelyünkre, Temesvárra (1 éj)
 
2.nap
Reggeli után városnézést tartunk Temesváron (Dómtemplom, vastuskós ház, régi városháza, volt Kormányszéki Palota, stb.). Délután indulás haza, érkezés a késő esti órákban.
Részvételi díj: 27.500 Ft / fő
 
A részvételi díj tartalmazza: az autóbuszos utazást, 1 éjszakai szállást reggelivel és az idegenvezetést.
A részvételi díj nem tartalmazza: vacsora felárat (1 vacsora: 2.800 Ft), a belépődíjakat (kb. 3.000 Ft) és a BBP biztosítást.
 
A részvételi díj Nyíregyházáról és Debrecenből van kalkulálva.
A részvételi díj a felszállás helyétől függően módosul.

Hozzájárulok, hogy a nyirsegutazas.hu személyes adataimat direkt marketing szolgáltatás nyújtása céljából az Adatkezelési Tájékoztatóban meghatározott módon, időtartamban és mértékben kezelje és a checkbox bejelölésével önként és kifejezetten hozzájárulok ahhoz, hogy az általam megadott e-mail címre a nyirsegutazas.hu utazás témakörben direkt marketing szolgáltatást nyújtson.